Huisregels

Om afspraken vlot te laten verlopen en misverstanden te voorkomen is het nodig om een aantal huisregels op te stellen. Voordat je een afspraak maakt is het zeker interessant om deze lijst eens te overlopen. Bij het maken van een afspraak geef je ook automatisch jouw akkoord voor deze regels.

  • CDC Schoon&Gezond werkt enkel op afspraak. Afspraken kan u maken via telefoon, sms, mail, de Facebookpagina CDC Schoon en Gezond of via het contactformulier op deze site.

  • De behandelingen worden direct betaald. Afbetalingen en overschrijvingen zijn niet mogelijk.

  • Wanneer u verhinderd bent of een afspraak niet kan nakomen dient u minstens 24u op voorhand uw afspraak te annuleren. Ook dit kan via telefoon, sms, mail, de Facebookpagina CDC Schoon en Gezond of via het contactformulier op deze site.

  • Indien u een afspraak bent vergeten afbellen, en u wilt een nieuwe afspraak maken, dan moet er een voorschot betaald worden ter waarde van 50% van de gewenste behandeling. Het voorschot wordt NIET terugbetaald wanneer u nogmaals niet komt opdagen voor uw afspraak. Ook wanneer u deze afspraak tijdig afbelt, heeft CDC Schoon&Gezond het recht het voorschot te houden ter compensatie van de voorgaande verloren afspraak. Een derde afspraak maken zal niet meer toegestaan worden.

  • CDC Schoon&Gezond werkt met professionele verzorgingsproducten. De kans is klein, maar reëel dat uw kleren in contact komen met die producten en er vlekken ontstaan. Uiteraard doet CDC er alles aan om een dergelijke situatie te vermijden. Doe niet uw mooiste kleren aan wanneer u komt voor een pedicure, een van de massages, ontharingen of gelaatsverzorgingen. Voor vlekken op kleren wordt er geen schadevergoeding betaald.

  • Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden.