Gelaatsverzorging

Iedereen heeft een ander huidtype, met andere behoeften. Elke gelaatsverzorging bij mij heeft in grote lijnen hetzelfde stappenplan maar kan verschillen in gebruik van producten afhankelijk van de behoefte van jouw huid op dat moment. Niet alleen de keuze van producten is hierbij belangrijk maar ook de keuze van handelingen (al of niet massage, lysing, peeling, stomen, …) zijn van groot belang om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.
Voordat er een gelaatsverzorging kan gestart worden moet de huid eerst goed onderzocht worden en vraag ik naar jouw klachten. Wat denk je zelf van jouw huid? We kijken samen naar wat jouw huid ons op het eerste zicht toont. Lijkt de huid droog of glanst ze? Zijn er fijne lijntjes zichtbaar en hoe zit het met de elasticiteit? Zien we pigmentvlekjes, gesprongen adertjes, onzuiverheden? Is jouw teint rood, vaal of grauw? Ik zorg ervoor dat jouw huid zich kan herstellen en voeden zodat jij met een stralend gelaat naar huis gaat. 
Om thuis verder te genieten van een zachte en tevreden huid zijn alle producten die ik gebruik tijdens de behandelingen te verkrijgen voor thuisgebruik.