Purifiante ’90

100.00

Een gelaatsverzorging van 60min voor de onzuivere huid of de acné huid, met massage van het gelaat, de hals en de decolleté.

Categorie:

Beschrijving

Dit is een gelaatsverzorging van 60min. Ze bestaat uit het diep reinigen van jouw gelaat met behulp van een vapozone. Deze machine produceert stoom die ik op jouw gelaat richt waardoor de poriën zich langzaam openen en ik zo de zwarte puntjes (comedonen) en gerstekorreltjes (milia) makkelijker kan verwijderen. Dankzij deze stoom kan er veel grondiger gereinigd worden en zullen de producten beter opgenomen worden door jouw huid.   De peeling die ik zal toepassen is aangepast aan jouw huid. Is sprake van een actieve acne? Dan zal ik de enzymatische peeling kiezen om verdere besmetting te voorkomen. Zoniet, dan kan ik een korrelpeeling gebruiken. Hierna krijg je een massage met een kalmerende gel die alle roodheden (t.g.v. het verwijderen van comedonen en milia) doet verdwijnen. Dan breng ik een serum aan die een anti-bacteriële werking heeft en jouw talgproductie zal afremmen. Het masker dat daarover komt zal die werking versterken en ook de poriën verfijnen. Terwijl het masker inwerkt kan je genieten van een hoofd-, hand- of voetmassage. Vervolgens sluit ik af met een aangepaste dagcrème.

De lijn “Purifiante” van Jean d’Arcel normaliseert de sebumproductie en verfijnt de poriën. Daarbij werkt ze ook anti-bacterieel om zo de acne vorming af te remmen. Ontstekingen en roodheden nemen af en met een goede dagcrème kan je ook de huid mattifiëren. Vooral de 24h crème lactique mate (pore minimizer cream) gaat het glimmen van de huid tegen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purifiante ’90” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Gelaatsverzorgingen

Of laat u verwennen...