Sensitive 90′

100.00

Een gelaatsverzorging van 90min. voor de gevoelige of gestresseerde huid. Het verschil met de gelaatsverzorging van 60min. zit hem in de massage van het gelaat, de hals en de decolleté.

Beschrijving

Dit is een gelaatsverzorging van 90min. Ze bestaat uit het reinigen van jouw gelaat op een zachte en niet invasieve wijze. Er worden geen apparaten gebruikt, alle handelingen worden manueel uitgevoerd. Indien gewenst kunnen er wel cognacsponsjes gebruikt worden tijdens het reinigen. De peeling die volgt is aangepast aan de gevoelige huid en bevat heel kleine korreltjes die zacht de dode huidcellen verwijderen. Daarna volgt een massage van het gelaat, hals en decolleté met een gel die alle roodheden wegneemt. De doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd en de werking van de producten wordt versterkt. Het SOS-serum herstelt de barrière van de huid en zal couperose bestrijden. Ik breng het serum aan onder jouw masker, maar jij kan gerust thuis ook een 14-daagse kuur volgen en het serum aanbrengen onder jouw dag- of nachtcrème. Vervolgens krijg je een crème masker die direct voor verlichting zorgt en zo zullen ook rode vlekken en irritaties verdwijnen. Terwijl het masker inwerkt kan je genieten van een hoofd-, hand- of voetmassage.

De lijn “Sensitive” van Jean d’Arcel is bedoelt voor problemen zoals roodheden, couperose en een reactieve huid.  Ook een gestresseerde of gespannen huid die schilfert of jeukt zal blij zijn met deze producten. Alle producten in de “Sensitive” -lijn, van reiniging tot afsluiten, zullen kalmeren en herstellen. Ze zijn anti-allergeen en bevatten geen parfum, minerale oliën, siliconen, PEG’s of parabenen. Je kan ze bij mij aankopen voor thuisgebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sensitive 90′” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Gelaatsverzorgingen

Of laat u verwennen...